sâmbătă, 22 august 2015

Cum arata cel mai dorit barbat din New York. A obtinut cele mai mari note din partea femeilor care se bat sa-i fie iubite

Hulu, o aplicatie care le permite femeilor sa acorde note barbatilor in functie de mai multe criterii, a aratat care este cel mai dorit barbat din New York, conform ratingului sau
Chris Cheung are 33 de ani, este antreprenor, se prezinta drept un partener de cursa lunga, avand la activ numai relatii de lunga durata si a obtinut cel mai mare scor pe aplicatie. Femeile care i-au acordat un rating de 9.4 au fost probabil impresionate de romantismul lui. Chris spune ca intalnirea sa ideala ar aceea in care si-ar cere iubita in casatorie.
La 31 de ani, Rob Etropolsky este absolvent de jurnalism si co-fondator al site-ului givme.com. Cucerite de zambetul si stilul sau nonconformist, femeile l-au rasplatit cu note mari care i-au adus un scor de 9.1.
cum arata
Ryan Fisher are 34 de ani, este fondatorul unei companii de design interior si iluminat si a primit multe note de 9 din partea domnisoarelor. Femeile au fost cucerite atat de zambetul lui Fisher, dar si de ideea acestuia pentru o intalnire perfecta. "Un zbor cu elicopterul deasupra orasului si o plimbare prin punctele istorice ale New York-ului", descrie el idealul sau de a-si petrece timpul in compania unei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu